Huisstijl ontwerpen door Druk in Print

Met een professionele huisstijl wordt jouw bedrijf herkenbaar bij de klant en zorg je voor een zakelijke uitstraling. Drukinprint.nl heeft ruim 30 jaar ervaring met huisstijl design. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en gaan eerst met je in gesprek om te kijken wat de wensen zijn met betrekking van het ontwerp van de huisstijl. Uiteraard voorzien we jou hierbij van deskundig advies met betrekking tot lettertype, kleurcombinaties, het logo en nog veel meer. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag om een huisstijl te ontwerpen die past bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf.

Huisstijl vormgeven met jouw input

Een huisstijl ontwikkelen is iets dat in overleg moet gebeuren. Dit kan zowel telefonisch zijn als bij ons op kantoor. Door de juiste huisstijl te laten ontwikkelen laat je een blijvende indruk achter op je klanten. Nadat we elkaar hebben gesproken laten wij onze creativiteit los op het ontwerp en gaan wij de huisstijl vormgeven. De eerste schets is binnen 2 tot 3 werkdagen gereed, afhankelijk van je eigen wensen. Wij kunnen de nieuwe huisstijl gelijk voor je op diverse producten drukken, zoals bijvoorbeeld keycords, pennen, usb sticks en nog veel meer. Natuurlijk kan de nieuwe huisstijl ook direct gedrukt worden op briefpapier, flyers, enveloppen, bureau onderleggers, visitekaartjes, banners en vlaggen. Wij hanteren hiervoor geen minimum afname en de producten liggen ook al binnen 2 tot 3 werkdagen voor je klaar. Het hele proces, van huisstijl ontwikkelen tot huisstijl drukwerk, kunnen wij deskundig en snel voor jou uit handen nemen.

Neem contact op

De mogelijkheden bij Druk in Print zijn oneindig. Neem contact met ons op als je een afspraak in wilt plannen om je huisstijl te laten ontwerpen, voor meer informatie of bij vragen. Wij zijn te bereiken via de chat, telefonisch op 0321-23 00 32 of stuur ons een e-mail. Onze professionele designers helpen je graag verder! Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.