Geslaagd producten

4 juni is nationale vlagdag voor geslaagden!

Card image cap
vanaf 24,95
Vlaggen Geslaagd!

Geslaagd? Tijd voor een feestje! Maak een originele geslaagd vlag met eigen tekst en foto. Zo zet je je kind extra in het zonnetje. Tevens zorgt je vlag met een eigen ontwerp voor een extra origineel cadeau. Deze geslaagd vlag is geschikt voor bevestiging aan de gevel.

Card image cap
vanaf 24,95
Raambord Geslaagd!
Maak een originele geslaagd raambord met eigen tekst en foto. Zo zet je je kind extra in het zonnetje. Tevens zorgt je raambord met een eigen ontwerp voor een extra origineel cadeau. Deze geslaagd raambord is geschikt voor bevestiging aan het raam. Inclusief dubbelzijdige montage tape.
Card image cap
vanaf 32,50
Slingers Geslaagd!
Maak een originele geslaagd slinger met eigen tekst en foto. Zo zet je je kind extra in het zonnetje. Tevens zorgt je raam slinger met een eigen ontwerp voor een extra origineel cadeau.
Card image cap
vanaf 29,95
Ballonnen Geslaagd!
Maak een originele geslaagd ballonnen met eigen tekst. Zo zet je je kind extra in het zonnetje. Tevens zorgen de ballonnen met een eigen ontwerp voor een extra origineel cadeau.

Tevredenheidsgarantie

Wij streven naar 100% klanttevredenheid maar beseffen ons ook dat dat alleen maar kan wanneer aanlevering, productie en transport allemaal vlekkeloos verlopen. Dus 100% klanttevredenheid is alleen maar te waarborgen wanneer onze service top is. En daar staan wij voor!

Persoonlijk advies

Tegenwoordig is iedereen een beetje fotograaf of grafisch ontwerper, maar bij drukwerk komt er toch vaak toch iets meer bij kijken dan je denkt. Twijfel je over je bestanden? Laat het ons weten, onze professionele designers helpen je graag verder!

Iets niet gevonden?

Was je op zoek naar iets unieks? Mis je een product op onze website? Had je ergens iets gezien wat je zo mooi vond? Laat het ons weten want de mogelijkheden bij Druk in Print zijn nagenoeg oneindig.

Maatwerk?

Wij begrijpen heel goed dat niet alles wat in onze shop aangeboden wordt geschikt is voor hetgeen je zoekt of nodig hebt. Maar dat betekent niet dat we het niet kunnen leveren. Dus heb je maatwerk of een spoedlevering nodig, informeer naar de mogelijkheden. Bel 085 76 00 473.