Een hoodie laten bedrukken nabij Almere

Een hoodie laten bedrukken, bijvoorbeeld voor jouw bedrijf in regio Almere, gaat bij DrukinPrint uit Dronten eenvoudig en snel. Je bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen voor zowel kleine als grote aantallen. De mogelijkheden qua pasvorm, kleuren en bedrukking zijn uiterst veelzijdig.

Model

  • Basic

  • Fashion

  • Full Zip

  • Sport

Hoodie

Kleur

Bedrukking

Druktechniek

Aantal kleuren positie 1

Optie

Prijzen en oplages

Laat een hoodie met jouw eigen design bedrukken

Het is mogelijk om een eigen ontwerp of design aan te leveren, zodat wij je hoodies bedrukken met bijvoorbeeld een full colour transfer of zeefdruk van je bedrijfsnaam en logo. Je kan je ontwerp aanleveren of tegen een meerprijs een ontwerp laten maken door de specialisten van onze DTP- studio. We bedrukken met plezier ook andere kledingstukken voor je. Je kan bij ons bijvoorbeeld:

Een van onze specialisten gaat graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Stel je vragen aan een van onze drukexperts

Lijkt het jou wel wat om een hoodie te laten bedrukken? Dan kan je jouw truien direct online bestellen. Als je speciale wensen hebt voor het bedrukken van een hoodie die niet op de website te vinden zijn, horen we dat graag van je. Bel naar 085-7600473 of stuur een e-mail naar info@drukinprint.nl, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.