Outdoor drukwerk door Druk in Print

Wij printen al jouw outdoor drukwerk in hoge kwaliteit. Van vlaggen drukken tot spandoeken laten drukken voor je pand. Wij drukken jouw logo, tekst en/of beeld op een polyester vlag of spandoek dat bestand is tegen weersinvloeden. Kies bijvoorbeeld voor lichtgewicht beachflags. Deze stevige en lichte vlaggen zijn niet alleen geschikt voor (kite)surfscholen en strandtenten, maar ook makkelijk mee te nemen naar een beurs of evenement. Met behulp van de online keuzehulp is het bestellen van de juiste bedrukte vlaggen een eitje.

Vlaggen drukken

Van baniervlaggen tot mastvlaggen en gevelvlaggen tot beachflags: wij bedrukken de gewenste vlaggen voor jou. Met een vlag wordt jouw bedrijf, merk of evenement gezien. Dit is een snelle en voordelige manier om op te vallen en de aandacht te trekken. Jouw creatieve ontwerp is namelijk al vanaf grote afstand zichtbaar. Wij denken met jou mee over het ontwerp en de kleuren, zodat jouw vlaggen opvallen. Je hebt de keuze uit twee modellen: een staand model en een recht model. Ook kun je zelf het materiaal uitzoeken. Flag is een universele stof dat veel gebruikt wordt voor bedrukte vlaggen. Wij bieden ook Longlife stof aan. Deze extra sterke vlaggenstof is voorzien van een speciale structuur. Hierdoor rafelt deze minder snel en geniet je van een maximale levensduur.

Gevelvlaggen voor aan je bedrijfspand

Laat je bedrijfsruimte of winkelgevel opvallen met kleurrijke gevelvlaggen. De rechthoekige vlag is verkrijgbaar in vier verschillende formaten en in Flag of Flag Longlife materiaal. Naast de kleuren en het ontwerp bepaal je ook zelf de afwerking. Kies voor een afwerking met band, koord en lus aan de linker- of de rechterzijde van de gevelvlag. Wat sluit het best aan bij jouw ontwerp? Uiteraard hebben wij alle accessoires in huis om je vlag mooi te laten wapperen, zoals een gevelstok en een gevelstokhouder. Heb jij interesse in een andere vorm van outdoor drukwerk? Neem contact met ons op zodat wij met je mee kunnen denken. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, e-mail en telefoon. Je bent ook altijd welkom op ons kantoor!